Fertilitet Akupunktur

Bestil tid (klik for tidsbestilling) 
RAB i akupunktur & autoriseret sygeplejerske
-
Gennem de sidste 22 år har jeg behandlet fertilitet med akupunktur og det er blevet et af mine specialer.
Læs mere udybende om akupunktur i forbindelse med fertilitet længere ned på siden:
IVF/ICSI - Insemination - Forsøgt lang tid
Læs også gerne anbefalinger længere nede på siden
P.A. Logo hjemmeside
Anbefalinger fra tidligere klienter:
-Hej Lars. Så er jeg gravid. Er helt sikker på, at det er de behandlinger jeg har fået hos dig for 1 1/2 måned siden. Har ellers fået, at vide at jeg nok skulle regne med at skulle i fertilitetsbehandling, fordi der er gået så lang tid uden resultat. Jeg er bare så glad. (Louise) *
- Her er min tilbagemelding Lars. Jeg har været ovenud tilfreds med forløbet hos dig. Efter at min kæreste Marie og jeg havde været gennem to IVF behandlinger ville vi prøve om akupunktur kunne gøre en forskel og det må det have gjort for jeg er nu gravid i sjette måned. Tak for god behandling. Kh. Mia* 

-Kære Lars. Vil bare lige fortælle dig, at det lykkedes denne gang med fertilitetsbehandlingen. Skulle have brugt akupunktur de andre gange, hvis jeg havde vidst det kunne virke så godt. Men nu er jeg 5 måneder henne, så nu er det sikkert at sige det. Kh. Pia * 
.
- Efter at have forsøgt på `naturlig vis` gennem to år fik jeg akupunktur hos dig inden vi ville gå videre til fertilitetsbehandling, men før det fik jeg i alt fire behandlinger hos Lars er jeg nu gravid i fjerde måned. Vi er meget taknemmelige og tror bestemt, at akupunktur har haft hjulpet. Bh. Clara*
Hej Lars. Denne gang ved inseminationen blev jeg gravid og er nu 4 måneder henne. Man kan selvfølgelig aldrig helt præcist sige, at det var akupunkturen som gjorde det, men de to andre gang havde jeg i hvert fald ikke prøvet akupunktur og den ene gang jeg prøvede akupunktur blev jeg gravid. :-) Fra Anja *
* Patientudtalelsen er en individuel udtalelse og er baseret på en individuel oplevelse og klinikken kan ikke garantere, at alle vil have samme oplevelse.
.
IVF/ICSI:
Der behandles optimalt tre gange med en ca. en uge mellem hver behandling før selve ægoplægningen (ved IVF/ICSI-behandling). Det gøres for at kunne afbalancere kroppen og for at kunne påvirke bl.a. immunforsvaret, som man mener kan have en indflydelse på om ægget sætter sig fast i livmoderslimhinden. Ved at give akupunktur ved IVF/ICSI lige før og evt. også efter ægoplægning øges chancerne for undfangelse signifikant viser undersøgelser.
Ved at stimulere bestemte akupunkturpunkter øges blodtilførslen til livmoderen og slimhinden forbedres (ifølge scanningsresultater fra bl.a. Sverige).
Ovariernes funktion forbedres mht. at producere æg af bedre kvalitet.
Akupunktur regulerer hormonerne mhp. at producere et større antal follikler.
Akupunktur mindsker bivirkningerne fra hormonbehandling såsom kvalme og hovedpine. 
Akupunktur nedsætter kroppens naturlige stressrespons.
Hvis man har fået flere akupunkturbehandlinger forud for ægoplægningen er det ikke nødvendigt at give akupunktur umiddelbart før og efter ægoplægning. Virkningen af akupunkturen varer nemlig i mindst tre dage efter en behandling. Generelt anbefales fire behandlinger før IVF/ICSI. 
Akupunktur gives ellers så tæt på ægoplægning som overhovedet muligt.
En metaanalyse hvor alle egnede studier er gennemgået af en ekspertgruppe konkluderer at der er videnskabelig effekt af akupunktur (Tidsskrift: British Medical Journal, Mar 2008; 336:  545-549)
Insemination:
Ved insemination gives der optimalt akupunktur 1 x ugentligt i ugerne op til inseminationstidspunktet for bl.a. at afbalancere kroppen (herunder immunforsvaret) og igen så tæt på inseminationstidspunktet som muligt.
Akupunktur gør at musklerne i livmoderhalsen bliver mere afslappede og det i sig selv gør det lettere at gennemføre inseminationen.
Akupunktur giver øget blodgennemstrømning i livmoderen og det er sandsynligvis en af grundene til at akupunkturen virker.
Forsøgt i lang tid:
Akupunktur kan hjælpe, hvis man gerne vil forberede kroppen til en naturlig graviditet. 
Akupunktur hjælper kroppen til balance og påvirker immunforsvaret og dermed øges chancerne for at en graviditet indtræffer. 
Ved graviditet på naturlig måde gives der gerne akupunktur i ugerne op til befrugtningen (ægløsningstidspunktet) og så tæt på befrugtningstidspunktet som muligt.
Akupunktur giver blodgennemstrømning i livmoderen og det er sandsynligvis det, der gør at akupunkturen hjælper.
Akupunktur kan også være en hjælp til dem, der tidligere har oplevet spontane aborter.
Behandlingen er helt uden bivirkninger, da akupunkturen aldrig går mod naturen. Der behandles ca. en gang om ugen for at afbalancere kroppen og immunforsvaret og så igen så tæt på ægløsningstidspunktet som muligt. 
.
.
Tidsbestilling/spørgsmål:
Tlf:/SMS: 20 47 15 16  Email:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  
Onlinebooking: book online (klik her) 
Lars Teit     
Behandleren (Lars Teit)
RAB-godkendt i akupunktur via. Sundhedsstyrelsen.
22 års erfaring med akupunktur.
Uddannet i kinesisk og vestlig akupunktur. 
Autoriseret sygeplejerske, men arbejder kun med akupunktur.
Bruger sterile engangsnåle. 
Jeg vil anbefale, at der behandles tre-fire gange med ca. 5-7 dages mellemrum og så vurdere, hvordan det står til.
En behandling varer ca. 50 min. (30 min. med nåle i)
 -
Sygeforsikringen `danmark`: Yder tilskud.
-
Sundhedsforsikring:
Godkendt til sundhedsforsikring (RAB)
Medlem af Praktiserende Akupunktører.
-
 -
Pris:
Pris pr. beh: 495 kr. 
-
Adresse: Naverland 2, 3.sal i Glostrup 
Der er gratis parkering ved klinikken og bus tæt på.
Naverland 2

                    

Behandlingen varer 30 min. og her kan du slappe af 

Billede Nyt Naverland

 

 

 

SMERTER | AKUPUNKTUR | SMERTER